Rasberry Pi Colocatie

Rasberry PI in het datacenterRASPBERRY PI Model 1
€ 6.00 /maand

1 RasberryPI
1 USB stick
500GB Dataverkeer
100Mbit netwerk connectie
Jouw eigen RaspberryPI (elk model)

RASPBERRY PI Model 2
€ 12.00 /maand

1 RasberryPI
2 USB stick
1000GB Dataverkeer
100Mbit netwerk connectie
Jouw eigen RaspberryPI (elk model)

RASPBERRY PI Model 3
€ 22.00 /maand

2 RasberryPI
4 USB stick en/of externe hdd/ssd
2000GB Dataverkeer
100Mbit netwerk connectie
Jouw eigen RaspberryPI (elk model)De Raspberry Pi biedt vele mogelijkheden. Deze minicomputer wordt veel ingezet als draadloze audiostreamer, voor het streamen van video’s, als camerabeveiligingssysteem, automatisering van woning of kantoor en het besturen van zowel simpele als complexe zaken. Raspberry draait op een besturingssysteem, vaak wordt er voor Linux gekozen. Om verbinding te maken met het internet biedt Raspberry Pi colocatie de beste oplossing.

Verbinding maken met het internet
Het is mogelijk om met Raspberry Pi verbinding te maken met het internet. Dit kan onder andere met behulp van port forwarding. Het nadeel hiervan is dat een netwerkpoort wordt opengesteld. Raspberry Pi colocatie biedt een veilige netwerkconnectie met dataverkeer tot 2000 GB. Met colocatie slaat u uw gegevens op een veilige manier op. Het is zelfs mogelijk om hier een website op te laten draaien, afhankelijk van de grote en het dataverkeer. Voor een website met lage bandbreedte biedt de Raspberry Pi voldoende mogelijkheden.

Bij Raspberry Pi colocatie maakt u gebruik van het moderne datacentrum en servers van HostingIP. We zien erop toe dat opslag voor de Raspberry Pi’s op een veilige manier plaatsvindt. In combinatie met een maandabonnement ontvangt u een eigen Raspberry Pi in elk gewenst model.

Voordelen Raspberry Pi colocatie
Steeds meer mensen kiezen voor Raspberry Pi hosting, waarbij colocatie staat voor het delen van een locatie. De voordelen hiervan zijn:
 •  Goedkoper tegenover Virtual Private Server
 •  Keuze uit 3 verschillende maandabonnementen
 •  All In One prijs
 •  Inclusief 1 of 2 Raspberry Pi’s
 •  Inclusief 1 tot 4 USB sticks en/ of externe HDD/SDD
 •  Snelle 100mb netwerk connectie
 •  Tot maximaal 2000 GB dataverkeer
 •  Statisch IP-adres
 •  Goed bereikbare klantenservice

 • Nog geen ervaring met Raspberry Pi of colocatie? Neem vrijblijvend contact op met hostingIP, we informeren u graag over de verschillende opties. We behandelen uw server net zo goed als onze eigen servers, waarbij u kunt rekenen op een uitstekende service.

  Problemen met Raspberry Pi
  Ondervindt u problemen met Raspberry Pi of wil deze niet meer starten? Het besturingssysteem staat opgeslagen op de sd-kaart, formatteren is zeer eenvoudig. Vanuit de recovery modus start u de installatieprocedure opnieuw.
  Het voordeel van Raspberry Pi is dat u niet aan één besturingssysteem vastzit. Tijdens de installatie kunt u kiezen voor meerdere besturingssystemen. Een goed alternatief is Snappy Ubuntu Core, een gebruiksvriendelijke Linux variant. Windows 10 is ook te gebruiken op Raspberry Pi, hierbij gaat het
  om een speciale loT-port. Windows 10 wordt vooral gebruikt voor het aansturen van slimme apparaten. Andere alternatieven zijn OpenELEC, Minibian of Risc OS.
  De processor heeft geen behoefte aan extra koeling, tenzij u de Raspberry zwaar aan het werk zet. Met behulp van een koellichaampje kan de Raspberry Pi al het werk aan. Door gebruik te maken van een USB hub met eigen voedingsspanning ontstaan geen stabiliteitsproblemen. Hiermee kunt u beter vertrouwen op de werking van uw Raspberry Pi.
  HostingIP biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van hosting en colocatie. Neem bij problemen of vragen direct contact op met onze klantenservice.
   • publicLocatie
    Deze colocatie is geleverd in DataOne te Wormerveer (zaanstreek)
   • lightbulb_outlineStroom
    Stroom voor de device inbegrepen
   • import_exportNetwerk
    Een IPv4 adres en een IPv6 range inbegrepen ( 1 extra IP kost 2,50 excl 21% btw per maand )
   • buildService
    Gratis simple hands als we in het datacenter zijn. Mochten wij niet in datacenter zijn zullen wij €17,50 per uur uur rekenen
   • headsetSupport
    best-effort SLA inbegrepen
   • verified_userBeveiliging
    Basis firewall bescherming tegen inkomende aanvallen