Reseller Hosting

Ook om u eigen klanten te hosten!Wij bieden op dit moment 0 reseller pakketten aan!


Als u meerdere websites in uw bezit heeft, is het gemakkelijker om deze websites in één pakket te hosten. Bent u een webdesigner, een webdeveloper, een webhosting aanbieder of een ondernemer met meerdere websites op zijn of haar naam? Dan kunt u gebruik maken van de reseller hosting van HostingIP om al uw websites te hosten. Het hosten van uw websites door middel van reseller hosting is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart u ook veel geld.

De mogelijkheden van reseller hosting
U kunt uw eigen websites hosten door middel van reseller hosting, maar u kunt de websites van uw klanten ook hosten door middel van reseller hosting. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als webdeveloper en wilt u alle websites van uw klanten in één pakket hosten? Dan is dit altijd mogelijk door gebruik te maken van de reseller hosting van HostingIP.

Reseller hosting met DirectAdmin
Maakt u gebruik van de reseller hosting van HostingIP, dan krijgt u toegang tot het gebruiksvriendelijke platform DirectAdmin. Dit online platform gebruikt u om al uw websites zo gemakkelijk mogelijk te beheren, zonder enige problemen of moeilijkheden.

Wilt u meer weten over DirectAdmin of heeft u een algemene vraag over de reseller hosting van HostingIP? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Kies je pakket
Maak je keuze uit een van onze pakketten.


We gaan aan de slag!
Na de bestelling gaat onze server hard aan werk, om jou pakket direct te leveren.


Aan de slag
Na de levering ontvang je de inloggegevens dan kan je aan de slag! en dat binnen enkele minuten